Referencer

Individuel coaching

”Coaching forløbet har givet mig indblik i og ressourcer til, at have en anden tilgang til det jeg oplever som forhindringer i livet – hvornår er en forhindring egentligt en forhindring! Jeg har fået redskaber med mig, til bedre at kunne håndtere de situationer, jeg ønsker sindsro og handlekraft inden for. Forløbet har bestemt været en øjenåbner og et skridt på vejen til, at opnå større personlig tilfredsstillelse i hverdagen/livet”.
Ergoterapeut

”Jeg har lært at livet er fuld af valg, som skal træffes. Og hvis jeg ikke vælger, så gør en anden det for mig. Med Berits tålmodighed og dygtighed, har jeg fået øje på hvor meget jeg har beklaget mig i stedet for selv at tage ansvar. Brok er en dårlig undskyldning for at blive lige præcis, der hvor man er! Det er først nu jeg indser det!! Jeg har lært en metode til at holde beslutningerne op imod hinanden, så valget er lettere at træffe, og jeg forsøger nu kun at bruge mit krudt på noget, jeg kan gøre noget ved. Tak for nogle fantastiske timer sammen”.
Ergoterapeut

”Det er lidt pinligt at indrømme som ergoterapeut, men dét jeg faktisk har lært mest af i mit coaching forløb med Berit, er at sætte mål for mig selv som rykker. Jeg har ofte følt mig bremset i at gøre nogle ting for mig selv. Nu har jeg fået redskaber til at sætte små veldefinerede mål jeg kan overskue at nå – og pludselig er det ikke svært. Nu er det blevet automatik for mig at sætte ugentlige arbejdsmål. Det er en befrielse, fordi jeg rykker mig personligt og fagligt. Og så er jeg er blevet meget bedre til at sætte mål for borgerne!”.
Ergoterapeut


Sagt til Workshop med kliniske undervisere

”Tusind tak for en rigtig god dag – har tænkt meget over de 6 menneskelige behov siden….”

”Tak for endnu en inspirerende og konstruktiv dag i går. Jeg var godt nok temmelig træt i hovedet da jeg kom hjem, dog på den gode måde.”


Sagt til workshop med sundhedsfagligt personale

”Super undervisning, godt med skift mellem øvelser og teori”.

”Nu er jeg godt på vej til at arbejde med den coachende tankegang”.

”Dejligt med ark man kan kigge på med spørgsmål og hjælp til, hvis man kører kommunikativt fast”.

”Godt at blive udfordret med øvelserne”


Studerende

”Waw, da jeg først fik øje på hvad ansvar er for en størrelse og hvor meget det betyder at kunne sætte små og præcise mål, så voksede jeg bare 2 meter og fik lyst til at gå ud og erobre verden.
Gør jer selv den tjeneste at blive coached af Berit, hvis I vil have mere styr på jeres liv.”
Pernille, ergo.stud. 25 år.

”Jeg er blevet coachet af Berit i min kliniske undervisningsperiode og haft stor glæde af det. Jeg følte mig meget usikker på mig selv. Det var svært at skulle virke overbevisende både fagligt og personligt overfor borgere og personale. Berit var i stand til at rumme al min usikkerhed og mødte mig i øjenhøjde, uden forbehold. Berit præsenterede mig for en model hvor jeg fik lov til at arbejde med mit kropssprog, indre dialog og overbevisninger. I løbet af ganske få sessioner fik jeg bevis for, at jeg selv kunne vælge min egen tilstand overfor andre, noget jeg også i dén grad har kunnet bruge privat og til prøver. I starten følte jeg, at det var ret grænseoverskridende, at jeg gav mig ud for en anden, og at jeg nærmest spillede skuespil, når jeg snakkede med borgerne. Efterhånden blev jeg fortrolig med den nye side af mig – dén hvor jeg er sikker, rolig og kan rumme andre mennesker, fordi min egen usikkerhed ikke fylder det hele mere. Det betød at jeg fik styr på min terapeutrolle. Jeg vil på det varmeste anbefale Berit til andre studerende”.
Ergoterapeut studerende, 22 år

”Lige siden jeg startede på uddannelsen har jeg været lidt i tvivl om det var det jeg skulle være. Det fik efterhånden den konsekvens, at jeg ikke rigtig engagerede mig i mine lektier, og var uforberedt til undervisningen. Det betød også at jeg ikke gav den hele armen til prøverne, noget jeg bestemt ikke var vant til fra tidligere. Jeg følte mig bare ikke så motiveret og mine studiekammerater mærkede det også i gruppearbejdet. Lige indtil jeg kontaktede Berit privat på opfordring fra en medstuderende. Jeg fik et ordentligt spark bagi, der satte gang i en masse ting og var noget af en aha-oplevelse. Jeg fik kigget på om dét jeg uddannede mig til nu også passede til dén jeg var. Jeg blev konfronteret med hvor svært det er at komme ud af sin egen utilfredshed – og at man kun kommer det ved at tage seje beslutninger. Berit har været varm og sjov, men ikke til at køre om hjørner med. Tak for det. I dag er jeg i gang med en anden uddannelse og er glad, glad, glad”.
Laura, studerende, 23 år