Udtalelser fra kursister

 

 • Du har fra dag ét fanget mig med din varme og smilende personlighed. Du har hele vejen igennem fået mig til at føle mig set, hørt og vigtigst af alt forstået. Jeg kan kun håbe på, at jeg møder flere mennesker, der ser min personlighed, som du har set den. Jeg kan 100% ærligt sige, at dét, at jeg havde dig som underviser gjorde, at jeg havde lyst til at komme alle gangene og at jeg gennemførte kurset. Du gjorde emnerne interessante og forståelige, og gav mig lyst til at lære og vide mere. Og hver mandag gik jeg derfra med noget nyt og spændende at reflektere over, og som jeg havde lyst til at arbejde videre med.
  Sanne, deltager på Ressourceværkstedet
 • Jeg har fået øje på en ny arbejdsidentitet. Det ville jeg ikke have set uden dette kursus. Jeg kunne ikke bruge min tidligere arbejdsidentitet til noget og var kørt fast. Men nu vil jeg udnytte mine fritidsinteresser i den virksomhedspraktik jeg skal ud i.
 • Jeg har fundet ud af hvilken uddannelse, jeg kan overskue at tage. Jeg kan se, at når jeg interesserer mig for de muligheder jeg har og tør spørge min rådgiver, så hjælper hun mig også.
 • Jeg har været for urealistisk i min tidligere praktik og ikke villet acceptere at jeg bliver drænet af andre mennesker og for krævende opgaver. Jeg skal starte et andet sted med praktiske arbejdsopgaver. Det giver mig ro og så må vi se om jeg en dag kan noget mere.
 • Forløbet har givet en større forståelse for hvad jeg kan. Du (underviser) formidler budskabet fantastisk godt og du er en utrolig tålmodig person. Jeg er ovenud tilfreds selvom min holdning fra start var, at jeg godt kunne have levet uden sådan et forløb. Jeg skulle have haft det langt tidligere”.
 • ”… empowerment … ja det er da dét, det her kursus handler om. Det er det da”. Jeg har fået så mange ideer som jeg gerne vil videre med.
 • Når jeg er lige her, føler jeg et større selvværd, jeg mærker at I tror på mig og at der er håb.
 • ”Det har været fedt at det ikke kun er mig der har det sådan fysisk og der er andre end mig der kæmper med de samme udfordringer i systemet. Det er svært, for jeg synes at jeg gør så meget, gjorde så meget i forvejen inden jeg startede på den her undervisning. Jeg synes selv at jeg før tog en del initiativ, ventede på en reaktion fra min rådgiver. Nu har jeg besluttet at jeg ikke længere vil vente så længe, for jeg kan godt se at sagen trækker ud på den måde”.
 • ”Man lærer rådgiverne bedre at kende. Der er et menneske bag facaden og ikke bare en person fra jobcentret. I viser et andet ansigt. I har kunnet svare på en masse konkrete ting. Når jeg kommer i jobcentret og møder jer, hilser jeg på en anden måde. Det ville jeg ikke have gjort hvis jeg ikke havde gået her”.
 • ”Det har været rigtig gode emner og vi har haft nogle fantastiske diskussioner. Godt at komme hele vejen rundt, så alle bliver hørt. Du (underviser) gør rigtig meget for at føre dem til dørs. Knald godt at du og rådgiverne sørgede for at fx. Rehabiliteringsteamet kom på besøg, så vi kunne sige vores mening og forstå tingene bedre. Godt at de 2 fra jobcentret kom da vi havde Økonomi og Sundhed som emner.
 • ”Sød og sprudlende underviser”. Du møder mig som jeg er. Noget af det du har lavet med os har været anderledes og sjovt. Du stiller nogle anderledes spørgsmål, der får os til at tænke og tale sammen. Det var lidt svært i starten, men nu har jeg vænnet mig til det. Jeg skulle lige i gang”.
 • ”Jeg kører herfra med en positiv følelse. Man er ikke bare en borger. Jeg er mig”.
 • ”Det har været interessant og positivt at komme her for mig. Jeg bliver presset til kanten. Det her har jeg overskud til”.
 • ”Godt med egne input, at vi selv kan vælge emner i starten”

Deltagerne har godkendt udtalelserne og har givet tilladelse til at deres anonymiserede udsagn bruges på denne hjemmeside.